Germana
Spaniola
Italiana
Franceza
Engleza
Romana
Imagine birou
Cum ne contactaţi
Telefon021.230.54.52
021.231.08.67
Mobil0722.210.092
E-mailserban.lovin@lovin.ro

Servicii


Solutionare litigiilor derivate din malpraxis
O definitie sintetica a malpraxisului este cea de eroare profesionala a unui furnizor de servicii sau produse ,generatoare de prejudicii aduse unui client. Trebuie facuta distinctie intre erori subiective si erori obiective. Cele subiective consta in reprezentarea gresita a realitatii determinata de slaba pregatire profesionala, implicit punerea defectuoasa in practica a tehnicilor si manevrelor de specialitate. In aceleasi conditii de lucru, oricare alt specialst ar fi in masura sa evite prejudiciul datorat nepriceperii, indoielii omisive, aprecierii superficiale a cazului sau a inaptitudinii.Erorile subiective angajeaza responsabilitatea. Prin experienta si practica avocatilor sai, SCA "Lovin si Asociatii" a reusit sa satisfaca necesitatile clientilor nostri obtinand succese atat prin litigii cat si prin negocieri si medieri ale situatiilor conflictuale generate de malpraxis.

Consultanta si reprezentare juridica in vederea obtinerii nu numai a daunelor materiale dar si a daunelor morale, in functie de categoria prejudiciului adus clientilor nostrii (atat persoane juridice cat si persoane fizice).
Prejudiciile morale sunt cele care rezulta din vatamarea unui interes personal nepatrimonial. Astfel sint: moartea, atingerile aduse integritatii fizice, sanataþii sau altor atribute ale personalitatii, cum ar fi , spre pilda, onoarea si reputatia. Spre exemplu, pledam cu succes pentru repararea prejudiciului moral al salariatilor concediati abuziv de catre angajatori. Prejudiciul consta in atingerea adusa imaginii si demnitatii contestatorului prin emiterea deciziei de concediere nelegala.

Consultanta de specialitate
Echipa SCA "Lovin si Asociatii" ofera indrumare juridica permanenta sau punctual, in functie de necesitatile fiecaruia dintre clienti, in domenii precum drept comercial si societar, proprietate intelectuala, mediu de afaceri, legislatia muncii, drept civil si dreptul familiei, iar cand necesitatea o impune si drept penal.

Asistare si reprezentare in fata instantelor de judecata si a altor autoritati
O parte semnificativa din activitatea societatii noastre este dedicata solutionarii litigiilor cu care se confrunta clientii nostri, incepand cu faza prealabila a concilierii, continuand cu reprezentarea in fata instantelor de judecata si pana la punerea in executare a hotararilor obtinute, la care se adauga o continua consiliere a clientului pe tot parcursul procesului.

Executare silita
Pentru aducerea la indeplinire a hotararilor judecatoresti atunci cand executarea benevola nu este realizabila, SCA "Lovin si Asociatii" intermediaza si faciliteaza atingerea finalitatii urmarite de client.