Casa de Avocatură Lovin Și Asociații

Despre Noi

S.C.A. „Lovin și Asociații” este o casă de avocatură prestigioasă care s-a remarcat în domeniu prin rezultate excelente.

Expertiză

La S.C.A. „Lovin și Asociații”, oferim servicii juridice specializate, acoperind o gamă largă de domenii. Expertiza noastră include:

Contact

Înțelegem că timpul tău este valoros, de aceea îți punem la dispoziție cele mai moderne și rapide modalități de comunicare.

S.C.A. "Lovin și Asociații" este o firmă de avocatură recunoscută pentru abordarea sa profesională și angajamentul în atingerea rezultatelor notabile în numeroase proiecte. Ne mândrim cu respectarea riguroasă și profesională a obligațiilor contractuale, având ca prioritate satisfacerea nevoilor clienților noștri în cele mai bune condiții. Serviciile oferite de S.C.A. "Lovin și Asociații" sunt de înaltă calitate, cu performanța ca principiu de bază în toate inițiativele noastre.

Echipa Noastră

Dr. Lovin Serban Niculae
Curriculum Vitae

Lovin’s, where the law wins!

Av. Nina-Otilia Lovin
Curriculum Vitae


Bun venit la S.C.A. Lovin și Asociații, firmă de avocați cu o expertiză remarcabilă în diverse domenii de drept din România. Deși suntem specializați într-o gamă variată de aspecte legale, ne mândrim cu un focus deosebit pe domeniile de expertiză precum legile referitoare la restituirea imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, iar aceasta reprezintă doar începutul portofoliului nostru de servicii juridice.

Suntem specializați în numeroase domenii de drept, și excelăm in litigiile de proprietate. Fie că aveți nevoie de asistență juridică în rezolvarea unor litigii sau încheierea de acorduri complexe, echipa noastră de avocați experimentați este pregătită să vă reprezinte interesele cu pasiune și determinare.

Ne distingem prin abordarea personalizată a fiecărui caz, punând întotdeauna interesele clienților noștri în prim plan. Suntem aici pentru a vă oferi consultanță juridică de înaltă calitate și pentru a vă reprezenta cu fermitate în instanță, atunci când este necesar sau când drepturile vă sunt încălcate.Email: serban.lovin@lovin.ro; serban.lovin@gmail.com Tel: +40 722 210 092